"Every hurt is a blessing"

Mijn journey, mijn ontwaking, mijn weg naar een gelukkig en bewust leven in het hier en nu begon 3 jaar geleden na een vervelende scheiding. Ik was als kind al gevormd door een instabiele thuissituatie met veel stress, ruzies en geweld.

Hier moest ik veel gevoelens zoals angst, verdriet en teleurstellingen onderdrukken om mezelf staande te houden.

Dit werd opgevolgd door een zeer ongelukkige relatie waar leugens en bedrog de norm waren.

Mijn vertrouwen, mijn geloof, mijn zelfrespect, mijn eigenwaarde en mijn geluk waren volledig verdwenen toen ik de grote stap nam en koos voor een beter leven voor mij en mijn zoontje van destijds drie jaar. De bodem van de put was bereikt, ik wist niet meer wie ik was, hoe mijn toekomst eruit zou zien of waar ik ging wonen.

Ik functioneerde volledig op de automatische piloot, ik was niet de moeder die ik wilde zijn, leefde volledig in mijn hoofd en had mijn emoties niet onder controle. Mijn gedachten waren een storm van piekergedachten, negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en eigenlijk niet meer wetende waar ik stond in het leven en vooral waar ik naartoe moest….

"Toeval bestaat niet"

Na een periode van hard werken had ik alles weer op orde; een huis, een auto, een baan. Maar mentaal was er nog niks veranderd, ik zat nog volledig gevangen in een web van negatieve gedachten. Tot ik op een dag, niet zonder toeval, terecht kwam op een website met artikelen over hoe je zaken kunt loslaten. In elk artikel herkende ik mijn situatie volledig en ik kon niet meer stoppen met het lezen.

Dit was wat ik nodig had! Deze kennis en deze tools.

Tientallen artikelen verder werd mij de rode draad duidelijk; je gedachten bepalen je hele leven. Je gedachten creëren gevoelens, wanneer deze gedachten negatief zijn creëren zij negatieve gevoelens wat leidt tot nog meer negatieve gedachten en zo maar door. Mijn interesse was gewekt en ik kon niet anders dan me nog verder in deze materie te verdiepen.

Ik las artikelen en boeken en volgde cursussen. Ik maakte steeds meer kennis met het spirituele en met het Universum en haar krachten.

Mijn opgedane kennis paste ik toe en ook begon ik met mediteren.

Ik voelde mijzelf van binnen steeds meer veranderen. Ik werd kalm, had mijn emoties onder controle, was bewust aanwezig in het moment en voelde mij weer vrolijk en positief.

Ik kon eindelijk weer genieten van het leven!

 

"Turn my mess into a message"

Mensen om mij heen zagen mij veranderen in een kalmer en sterker persoon en vroegen mij steeds vaker om advies. Met alle liefde deelde ik mijn kennis en ervaringen om anderen in mijn omgeving te helpen. Iedereen moet dit weten! dacht ik. Met deze kennis is het leven zoveel makkelijker en mooier.

Ik merkte op dat ik steeds vaker een coachende rol in de gesprekken had en er werd me steeds vaker gevraagd om mijn kennis en ervaringen eens op papier te zetten. Dit was de start van mijn boek Happy Mind Happy Life, waar ik al mijn kennis en ervaringen heb gebundeld, aangevuld met concreet toepasbare oefeningen.

Een gids voor een gelukkig leven!

Een gelukkig leven is voor iedereen weggelegd, je moet alleen weten hoe je daar komt. En daar wil ik zoveel mogelijk mensen mee helpen!

Hoe ziet jouw droomleven eruit? Beeld je eens in hoe jou leven eruit zou zien als je alle beperkingen zoals geld, tijd en ruimte weg laat.

Dit leven is mogelijk, ook voor jou!  

Het is tijd!

Ik ben het levende bewijs dat een persoon compleet kan veranderen.

Voorheen was ik fel en ad rem, liet ik mijn emoties de baas en handelde ik vaak zonder na te denken. Ik had weinig zelfliefde, eigenwaarde of zelfrespect.

Nu sta ik voor mezelf, ik ben kalm, ik heb mijn gedachten en emoties onder controle en de storm in mijn hoofd heeft ruimte gemaakt voor een helblauwe lucht waar ruimte is voor ontwikkeling en creativiteit.

Zit jij momenteel niet lekker in je vel? Zijn er bepaalde gedachten die je niet kan loslaten, pieker je veel en heb je weinig energie? Ervaar je stress? Sta je op een punt in je leven waarop je beseft dat dit niet is wat je wilt? Wil je graag verandering brengen in je leven?

Dan ben je hier op de juiste plek.

Word ook de beste versie van jezelf en creëer het leven welke jij wenst.

Het is tijd om te zijn en te doen wat je echt wilt. Om uit je hoofd te komen en te kunnen genieten van elk moment en jouw droomleven te creëren.

“There is no better time than now”

Meld je nu aan

En ontvang 50% korting
op de Love & Bloom
affirmatiegids